Kutt søtpotetene i staver i den størrelsen du ønsker deg. Mengden potet oppgitt i ingrediensene er før potetene er kuttet opp.
Legg de ferdigkuttede potetene i en bolle og dekk med kaldt vann. La stå i minst 30 min. Dette er for å fjerne noe av stivelsen i potetene som gjør det lettere å få dem crispy.
Sett ovnen på 220 grader varmluft.
Hell av vannet og tørk potetene lett med litt kjøkkenpapir.
Ha dem i en plastpose og strø over maisenna og olje. Hold den lukket på enden og vend/rist på posen så alle potetene har både olje og mel på seg.
Fordel potetene utover på et stekebrett. Pass på at ingen ligger inntil eller oppå hverandre.
Stek potetene i ovnen i ca 30 min. Ta dem ut halvveis og snu dem og sett inn igjen. Steketiden avhenger helt av hvor tykke biter du har kuttet potetene i, så følg litt med mot slutten!
Hvis potetene fortsatt ikke ser crispy ut kan du sette på grillfunksjonen mot slutten.
Ta ut potetene og strø litt havsalt over. Server med en gang!
Server med digg aioli som du kan lage mens søtpotetene ligger i vann!