Gå tilbake
Skriv ut
Oppskrisbilde
Merknader
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Poke bowl med and
I denne versjonen av poke bowl har vi byttet ut fisken med pulled and. Men frykt ikke! Den er minst like fargerik og god.
Totaltid
40
minutter
min
2
personer
Ingredienser
2
stk
andelår
,
konfiterte
2
porsjoner
kortkornet ris
,
feks sushiris
100
g
edamamebønner
100
g
rødkål
,
i strimler
0,5
stk
lime
,
saften
2
stk
vårløk
,
i skiver
syltet rødløk
sesamfrø
,
kan sløyfes
Saus
2
ss
rømme
2
ss
lettmajones
1
ss
sriracha
1
ss
soyasaus
,
(glutenfri ved behov)
1
ss
limesaft
1
ts
havsalt
Instruksjoner
Begynn med å skru på ovnen og stek andelårene etter anvisningen på pakken.
Tilbered ris etter anvisning på pakken.
Bland sammen ingrediensene til sausen og sett i kjøleskapet.
Tin edamamebønnene hvis de er frosne.
Kutt rødkål i tynne strimler og skvis litt lime over. Bland sammen og sett til side.
Kutt vårløk i brede skiver.
Bruk hendene eller to gafler og riv andelårene fra hverandre.
Legg litt ris i bunnen av en skål og dander grønnsaker og andekjøtt oppå. Strø sesamfrø på toppen og server med dressingen.
Bland alt sammen sammen og nyt!
Du kan som vanlig bytte kjøttet med noe annet for en vegetarisk versjon. Feks avokado eller tofu.
Sylt din egen rødløk! Oppskrift
her