Gå tilbake
Skriv ut
Oppskrisbilde
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Laks med gresk salat
Noen ganger er en lett fiskemiddag alt man vil ha. Crispy laks stekt i stekepanne med en frisk gresk salat er perfekt for de dagene. Prøv selv da vel!
Totaltid
20
minutter
min
2
personer
Ingredienser
1
stk
laksefileter
salt
nøytral olje
Salat
1
stk
tomat
,
i biter
1/2
stk
agurk
,
i biter
1/4
stk
rødløk
,
i tynne skiver
1
ss
sorte oliven
,
i skiver
1
stk
avokado
,
i skiver
Vinaigrette
1
fedd
hvitløk
,
presset
2
ss
olivenolje
1
ts
rødvinseddik
1
ts
sitronsaft
salt
fetaost
Instruksjoner
Ha litt salt på hver side av laksefiletene
Kutt tomat, agurk, løk og oliven og bland sammen.
Skjær avokado i skiver
Varm litt nøytral olje i en stekepanne på middels varme og ha i laksen. Stek den ca 3 min på den ene siden, snu den og stek videre i ca 5 min.
Bland sammen ingrediensene til vinagretten mens laksen steker.
Fordel salat, avokado og laks på tallerkner og dryss over litt vinaigrette og fetaost.