Gå tilbake
Skriv ut
Oppskrisbilde
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Italiensk pizza med asparges, sopp og honning
Deilig pizza som smaker masse! Vegetar er den også faktisk. NAM!
Forbredelsestid
50
minutter
min
Tilbredningstid
5
minutter
min
Totaltid
55
minutter
min
1
pizza
Ingredienser
1
stk
pizzadeig
Pizzasaus
2
dl
creme fresh
1
ss
trøffelolje
2
fedd
hvitløk
,
finhakket
1
klype
salt
1
klype
pepper
Topping
1
bunt
asparges
3
stk
champinong
2
ss
smør
1
stk
mozzarella
100
g
parmesan
pinjekjerner
,
ristede
honning
,
akasie
Instruksjoner
Sett ovnen på 300 grader med pizzasteinen i
Legg ut bakepapir og kjevle ut pizzaen på bakepapiret til du får den så tynn du bare klarer
Bland sammen ingrediensene til pizzasausen og sett til side, så smakene kan sette seg
Kutt soppen i båter
Stek soppen i en tørr panne på medium varme, og stek soppen til den har sluppet mesteparten av fuktigheten sin. Dette kan ta rundt 10 minutter
Sleng så i halvparten av smøret og rør godt
Legg soppen til side
Sleng i resten av smøret og stek aspargesen på høy varme i ca 3 minutter
Smør pizzasausen på pizzaen
Legg over skiver av mozzarella og revet parmesan
Topp pizzaen med sopp og asparges
Stek pizzaen i 5-7 minutter, midt i ovnen
Se på pizzaen underveis så den ikke svir seg
Topp pizzaen med ristede pinjekjerner og masse honning
Server og kos deg!