Bananbrødet til Ahmed Mamow er på ingen måte en vits. Nå er oppskriften på hans legendariske bananbrød med sjokolade endelig tilgjengelig for deg og resten av verden. ?
Forbredelsestid15 minuttermin
Tilbredningstid50 minuttermin
Totaltid1 timet5 minuttermin
1brød
Utstyr
Food prosessor
Brødform
Ingredienser
3stkbananer, modne, helst helt brune på utsiden
50gsmør, smeltet
420ghvetemel
3tsbakepulver
3tssukker
100glys kokesjokolade
Instruksjoner
Sett ovnen på 180 grader.
Smelt smøret og sett det til siden for å avkjøle seg.
Skrell bananene og kjør dem glatte i en food prosessor.
Bland sammen mel, bakepulver og sukker.
Hakk sjokoladen.
Når smøret er avkjølt .- bland smør, banan og sjokolade inn i melblandingen. Rør godt.
Ha litt bakepapir i en brødform og hell deigen i.
Stek i midten av ovnen i ca 50 min på 180 grader.
Sjekk om brødet er ferdig ved å stikke en trepinne inn i brødet. Hvis det sitter fast deig på pinnen når du tar den ut igjen kan du la brødet stå litt til.