Urterester, f.eks mynte, basilikum eller bladpersille
3stkvårløk, i skiver
Syltet rødløk
3stkreddik, i tynne skiver
Gårsdagens rødkål
Instruksjoner
Begynn med lefsene. Følg oppskriften til og med punkt 5.
Varm opp left-over pinnekjøtt i ovnen, slik at det blir litt lunkent. Mikro funker også.
Varm rødkålen.
Bland sammen rømme, pepperot (smak til etter hvor mye pepperot du liker), finhakkede urte-rester og noen squeeze med sitronsaft.
Kutt vårløk.
Bruk en mandolin for å kutte reddik i tynne skiver. Har du ikke mandolin kan du fint bruke en skarp kniv istedenfor.
Stek lefsene - følg instruksene i lefseoppskriften.
Så er det bare å tenke på dette som en type pinnekjøtt-taco og njuta på. Vi skal ikke diktere rekkefølgen siden vi vet at folk danderer og mekker taco på ørten forskjellig måter, nesten religion for mange.
Hvis du vil spice opp dressingen litt så fyr oppi litt Sriracha. Vi anbefaler også og ikke være flau på dressingen.