Gå tilbake
Skriv ut
Oppskrisbilde
Merknader
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Bolognese med linser og sopp
Hvorfor ikke toppe dagens pasta med denne bolognesesausen? Masse grønnsaker, ganske enkel og veldig veldig digg.
2
personer
Ingredienser
1/2
stk
rødløk
3
fedd
hvitløk
,
finhakket eller presset
1
ss
ingefær
,
finhakket eller revet
1/2
stk
chili
,
finhakket
1
stk
gulrot
,
finkuttet
1
stk
rød paprika
,
finkuttet
250
g
sjampinjong
,
finkuttet
solsikkeolje
2
ss
eplecidereddik
1
boks (400g)
hakkede tomater
1
dl
vann
1
stk
laurbærblad
300
g
grønne linser
salt og pepper
basilikum
,
fersk
Instruksjoner
Kutt alle grønnsakene.
Varm en stekepanne med litt solsikkeolje.
Ha i rødløk, hvitløk, chili og ingefær og stek på middels varme i ca 3 minutter.
Tilsett gulrot og paprika og stek i 3 minutter til.
Ha i soppen og stek videre i ca 5 minutter.
Tilsett eplecidereddik og tomater og rør godt inn.
Bland inn vann og ha i laurbærbladet.
La stå og småkoke på middels varme i ca 10 minutter. Rør innimellom.
Bland inn linsene og kok videre i ca 5 minutter.
Smak til med godt med salt og pepper og server med litt fersk basilikum.
Server med din favorittpasta ? Husk glutenfri pasta for å holde retten glutenfri.
Vil du lage din egen tagliatelle? Oppskrift finnes
her
!