Gå tilbake
Skriv ut
Oppskrisbilde
Merknader
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Kylling i mangoform
En kjempedeilig kyllingmiddag med litt spice! Nam!
2
personer
Utstyr
Ildfast form
Ingredienser
400
g
kylling
,
filet eller lår
1
stk
paprika
,
i biter
1
stk
løk
,
i biter
0.5
stk
squash
300
g
mangochutney
1
boks
kokosmelk
,
(ikke lett)
1
stk
chili
,
grovhakket
2
fedd
hvitløk
,
grovhakket
1
stk
lime
,
saften
2
ss
rød currypaste
smør
,
til steking
peanøtter
,
kan sløyfes
koriander
,
fersk, kan sløyfes
Instruksjoner
Sett ovnen på 200 grader
Stek kyllingen i varm panne med smør til den får en gylden stekeskorpe på hver side. Legg til side
Stek grønnsakene på medium til høy varme til de blir myke og gyldne. Legg til side
Bland sammen mangochutney, chilli, hvitløk, lime og currypaste i en bolle og stavmiks det hele til en jevn masse
Legg grønnsaker og kylling i en ildfast form, og hell mangosausen over
Sett i ovnen i 40 minutter
Dryss over peanøtter og koriander før servering
Tips: Server med nykokt ris og naanbrød.