En deilig og sunn høstsalat med massevis av smak og nydlige farger. Passer godt til både lunsj, middag og som forrett til et større måltid.
Forbredelsestid1 timet
Tilbredningstid10 minuttermin
Totaltid1 timet10 minuttermin
2porsjoner
Ingredienser
4stkrødbeter, i biter
1boksfetaost, i biter
2dlquinoa
1poseruccolasalat
1nevevalnøtter, grovt hakket
Vinaigrette
2ssakasiehonning
2sssitronsaft
1ssrødvinseddik
Instruksjoner
Fyll en kasserolle med vann og kok opp
Tilsett rødbetene og la de koke i 45-60 minutter, til de er møre
Rødbetene er møre når du kan stikke en gaffel i dem, og de sklir av
Hell av vannet og la rødbetene avkjøle seg
Mens de avkjøles koker du opp quinoa som anvist på pakken
Når rødbetene er kalde nok til at du kan ta i dem, bruk fingrene til å skrelle av skallet. Bruk engangshansker og et forkle om du har. Det er mye fargestoff i rødbeter
Bland quinoa, rødbeter, fetaost, ruccola og hakkede valnøtter i en stor salatbolle
Bland sammen honning, sitronsaft og eddik i en annen, og hell vinaigretten over salaten