Putt kyllingfiletene i en brødpose eller frysepose
Bank kyllingfiletene flate med en kjevle
Tørk overflødig fuktighet av kyllingfiletene med tørkerull
Finn frem 3 boller eller skåler
I den ene har du 50 g hvetemel med salt, pepper og chilipulver
I den andre visper du sammen egg og sriracha
I den tredje kunser du 3 never med nachochips i små biter
Nå skal du dyppe kyllingfiletene i bollene i følgende rekkefølge:1) Melblanding2) Eggeblanding3) Nachochips4) Eggeblanding 5) NachochipsHver kyllingfilet skal altså dyppes 5 ganger
Legg kyllingfiletene klare på en tallerken
Finn frem en stekepanne med høye kanter
Tilsett den nøytrale oljen og skru på medium til høy varme
La oljen varme seg opp og finn frem en tresleiv Du vet at den er varm nok til at du kan begynne friteringen når du setter tresleiven i bunnen av stekepannen og det bobler rundt den.
Friter en filet av gangen slik at den slipper å dele varmen
Friter til den er mørk gylden brun på begge sider, det vil ta ca. 4 minutter.
Ta fileten ut av stekepannen og la den renne av seg på en tallerken dekket med kjøkkenpapir.
Når du er ferdig med å fritere alle kyllingfiletene kan du gjøre klar burgeren
Skjær opp brødet
Ha på salsa, salat, kyllingfilet, nachos og rømme og server!