Det er ingen tvil. Dette er chili-sitron-hvitløksmajonesen som hever rekemiddagen din til nye høyder. Vi har aldri opplevd å ha noe igjen, og vi har nesten aldri høstet så mye komplimenter som når vi serverer denne til skalldyrmiddagen.
Forbredelsestid5 minuttermin
Totaltid5 minuttermin
4prosjoner
Ingredienser
0.5bokscrème fraîche
0.5posemajones
3feddhvitløk, finhakket
1.5sssriracha, eller finhakket chili
1stkvårløk, både grønt og hvit, finhakket
2sssitronsaft
Instruksjoner
Bland sammen cremé fresh og majones i en bolle
Tilsett hvitløk, sriracha, vårløk og sitronsaft
Bland godt sammen
Smak og vurder om du vil ha den mer spicy. Tilsett i så fall litt mer sriracha. Den skal smake mye.
Topp med litt grønne vårløkbiter eller dill om du vil
Server og kos deg med rekene!
Tips: Om du ikke har sriracha kan du tilsette samme mengde med finkuttet chili etter ønske. Tips: Rekene blir ekstra gode om du serverer dem med hjemmelaget grytebrød!