En rask og enkel, frisk og deilig sommermiddag til late soldager. NAM! ☀️
2personer
Ingredienser
1/2stkananas, i biter
1stkagurk, i skiver
2stklaksefileter
salt
pepper, grovkvernet
2ssnøytral olje
Til servering
1/4stkchili, finhakket
fersk koriander
olivenolje, en god en
2stklimebåter, saften
Instruksjoner
Kutt ananas og agurk i ønsket størrelse
Krydre laksefiletene med salt og pepper på oversiden. For fint pepper brenner seg fort i pannen, så prøv å justere pepperkvernen din litt før du krydrer.
Varm oljen i en stekepanne på medium-høy varme.
Når oljen er varm - legg filetene med oversiden ned og stek i ca 2 min til den har fått en fin stekeskorpe.
Snu fisken og stek videre på medium-høy varme i 2 min til før du skrur ned varmen til medium-lav og lar fisken steke i ca 7-8 min til.
Ha agurk, ananas og laks over på en tallerken og strø over chili, koriander, litt olivenolje og limesaft.