Disse nudlene er egentlig bare nudler i en hjemmelaget teriyakisaus, men de har blitt superpopulære på TikTok. De tar minimalt med tid å lage så de fungerer perfekt som både lunsj og middag, om du vil gjøre det lett. Gira på digg og viral mat, så er det bare å kjøre på med denne.
2porsoner
Ingredienser
2pknudler
2stkegg
vårløk, kan sløyfes
sesamfrø, kan sløyfes
Saus
2sssoyasaus
1sssriracha
1sshonning
2feddhvitløk,
2sslimesaft
1ssingefær, revet, kan sløyfes
Instruksjoner
Kok opp nudlene som anvist på pakken
Når de er ferdig kokt heller du av vannet og skyller nudlene kjapt i kaldt vann. Da unngår du at de klebrer seg sammen
Sett nudlene til side
Bland sammen alle ingrediensene til sausen
Finn frem en stekepanne og sett på middels til høy varme
Ha i sausen og rør rundt til den begynner å boble
Ha i de ferdigkokte nudlene og rør godt rundt
Lag en grop i midten av nudlene og kakk i to egg
Rør eggene godt inn sammen med nudlene og stek i 2-3 minutter til eggene har koagulert.
Dryss over litt hakket vårløk og sesamfrø og kos deg!
Tips: Denne retten er perfekt som en "tømme kjøleskapet"-basis. Du kan kutte opp de grønnsakene du har i kjøleskapet og tine opp den ene kyllingfileten du har i fryseren, og ha i retten. Stek det for seg selv i stekepannen og sett til side før du steker opp sausen. Ha det i retten igjen før servering og rør godt rundt.