Gå tilbake
Skriv ut
Oppskrisbilde
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Pinnebrød med feta, chorizo og basilikum
Dette er den perfekte nisten til kortere turer. Den er lette å lage på forhånd, smaker skikkelig godt og er superkoselig å spise sammen rundt bålet.
Forbredelsestid
5
minutter
min
Tilbredningstid
10
minutter
min
Totaltid
15
minutter
min
6
porsjoner
Utstyr
Bål
Spikket grillpinne
Ingredienser
400
g
hvetemel
1
ts
salt
2
ts
sukker
2
ts
bakepulver
5
ss
olivenolje
1.5
dl
vann
0.5
stk
chorizo
,
grovhakket
0.5
pk
fetaost
,
i terninger
fersk basilikum
,
grovhakket
Instruksjoner
Bland sammen mel, salt, sukker, bakepulver, olivenolje og vann i en bolle
Kna deigen sammen til den er jevn og myk
Ha i chorizo, feta og basilikum og kna inn i deigen
Fetaosten kan gjøre at deigen føles klissete, men det gjør ingenting
Ha deigen over i en plastpose, knyt den godt igjen og putt den i sekken
Når du er kommet frem til destinasjonen din og har fått tent opp et bål kan du ta ut posen med deigen
Riv av en bit av deigen og tvinn den mellom fingrene slik at den former en pølse
Surr deigen rundt spikkepinnen din, lengst ut på tuppen
Grill pinnebrødet ved bålets glør i 5-10 minutter, til den er gylden
Kos deg og god tur videre!