Denne retten huker av på alt. Sunn, pen, billig, allergifri og sykt digg. En smakfull, enkel og sunn forrett som ikke tar mer enn noen minutter å lage. En rett som de aller fleste kan spise, og som leker i munnen ?
4porsjoner
Utstyr
Grill eller grillpanne
Ingredienser
4stknektariner
1stkCrispsalat
2stkreddik, i skiver
granateplekjerner, kan sløyfes
Vinagrette
2ssolivenolje
2stkhvitløksfedd, finhakket
1ssingefær, revet
2sssoyasaus, glutenfri
1sshonning
1stklime, saften
1tssesamolje
Instruksjoner
Skru opp grillen til full varme.
Bland sammen ingrediensene til vinaigretten i en bolle.
Ha crispisalat og reddik på en tallerken.
Del nektarinene i 4 båter per nektarin.
Legg nektarinene på direkte varme på grillen, med kjøttsiden ned.
Grill nektarinene på høy varme i 4-5 minutter.
Legg de ferdiggrillede nektarinene på tallerkenen med kjøttsiden opp.
Ha over vinaigretten og granateplekjernene og voíla! En superdigg forrett.
Tips! Om du ikke finner nektarin, kan fersken, plomme og fiken gjøre samme susen!