Tacofredag hver dag? Her får du en digg variant med fisk du kan spise med god samvittighet alle dager.
2personer
Ingredienser
2stklaksefilét
1pktacokrydder
1/2 stkmango, i biter
1/2stkavokado, i skiver
50grødkål, i strimler
1/4stkagurk, i skiver
12stkcherrytomater, delt i 4
littsyltet rødløk
2ssnøytral olje
4stksmå maistorillas
Instruksjoner
Skjær laksen i biter, ca 8 biter per filet, og legg dem på en tallerken eller i en skål. Hell tacokrydderet over og sørg for å dekke alle sidene av fisken med krydder.
La fisken stå mens du kutter alle grønnsaker. Bruk gjerne en ostehøvel eller en potetskreller og lag skiver av agurken på langs. Oppskrift på syltet rødløk finnes her.
Når grønnsakene er klare kan du begynne å steke fisken. Ha litt olje i pannen og stek på middels/høy varme. Det er små biter, så de trenger ikke mer enn ca 6 min til sammen. Snu dem en gang underveis.
Ta fisken ut av pannen når den er ferdig. Tørk over pannen og varm tortillaene ca 15 sek på hver side.
Når tortillaen er varm er det bare å begynne å legge på grønnsaker og fisk i den rekkefølgen du måtte ønske.
Server gjerne med en salsa i tillegg, f.eks Pico de gallo. Lyst til å prøve et annerledes tacokrydder? Prøv Fuego spice mix.Husk at hvis du vil bytte maistorillaene i vanlig hvetetortilla er retten ikke glutenfri lenger.