Salat med dressing av kokosmelk sammen med kylling og nudler? Denne retten er enkel å lage til mange men like digg å spise rett fra en stor skål alene.
Totaltid30 minuttermin
3personer
Ingredienser
Kylling
2stkkyllinglårfilet
1ssnøytral olje
1sssoyasaus, (glutenfri ved behov)
Dressing
3sssoyasaus, (glutenfri ved behov)
1sssriracha
1sssesamolje
1tsingefær, revet
2feddhvitløk, revet eller presset
0,5dlkokosmelk
Salat
0,25stkrødkål, i tynne strimler
1stkpaprika, i skiver
1stksjalottløk, i tynne skiver
1stkvårløk, i skiver
2porsjonerrisnudler
Til servering
1stklime, saften
Sesamfrø
Instruksjoner
Ha olje og soyasaus over kyllingen og sørg for at alt er dekket. Sett til side.
Bland alle ingrediensene til dressingen og sett til side.
Stek kyllingen i en stekepanne på høy varme i ca 2 min på hver side. Legg deretter et lokk på pannen, skru ned varmen og stek til den er gjennomstekt. Tid varierer ut i fra størrelse og mengde, så sjekk underveis.
Kutt alle grønnsaker til salaten.
Kok nudler etter anvisning på pakken. Sett til side.
Kutt kyllingen i strimler når den er ferdig stekt.
Ha dressingen over nudlene og bland godt.
Bland deretter nudlene med resten av grønnsakene og kyllingen.
Skvis litt lime på toppen og strø sesamfrø over rett før servering.