Gå tilbake
Skriv ut
Oppskrisbilde
Merknader
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Casarecce pasta med rød pesto
Totaltid
20
minutter
min
2
personer
Ingredienser
200
g
tørr Casarecce pasta
,
evt Fusilli
Olivenolje
2
stk
sjalottløk
,
i tynne skiver
3
fedd
hvitløk
,
i tynne skiver
ca 130
g
rød pesto
2
dl
matfløte
0,5 - 1
dl
pastavann
Salt og pepper
Til servering
Parmesan
,
revet
Chiliflak
,
kan sløyfes
Instruksjoner
Kok opp vann til pasta. Kok pastaen 2 minutter kortere enn det som står anvist på pakken.
Kutt opp løk og hvitløk og stek i litt olivenolje i en stekepanne på middels varme.
Når løken er myk og blank - ha pestoen i pannen og bland godt.
Hell over fløten. Kok opp og la stå og småputre til pastaen er klar.
Ha den nesten ferdigkokte pastaen over i pannen sammen med litt av pastavannet. Begynn med litt og ha heller i mer underveis hvis det trengs.
Kok opp igjen og la småkoke til pastaen er ferdig. Rør innimellom.
Spe på med mer pastavann hvis det trengs mer væske i pannen.
Smak til slutt til med salt og pepper.
Fordel i skåler og riv litt parmesan og strø noen chiliflak på toppen.
Lag din egen
pesto
!