Start med eggene. De skal marinere i minst 12 timer, så lag dem kvelden før.
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden i en kjele og kok opp. La småkoke i 10 min.
Kok i mellomtiden opp vann i en annen kjele og kok eggene i ca 8 min. Ha dem ut av kjelen og over i iskaldt vann.
Skrell eggene og rull dem inn et ark med kjøkkenpapir. Legg dem i en liten boks og hell marinaden over. Legg vårløken og hvitløkfeddet i boksen sammen med eggene og sett i kjøleskapet til neste dag.
Kutt sopp, kimchi og vårløk og sett til side.
Kok opp vann til kyllingbuljong.
Tilsett kimchilake og soyasaus og la det småkoke i ca 10 min.
Varm litt nøytral olje i en stekepanne og stek soppen på høy varme til den har fått en gylden farge.
Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
Fordel nudlene i skåler og legg det ferdig marinerte egget, sopp, vårløk og kimchi oppå. Hell den varme suppen over. Topp med litt sesamolje.