Personvernsærklering

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://namnamnam.no. Vi deler personlige oppskrifter på mat og drikke.

Sporing av statistikk og bruksmønster

Vi bruker Plausible (plausible.io) til sporing av statistikk og bruksmønster. Plausible sporer ikke personer mellom forskjellige enheter og nettsider. De lagrer heller ingen informasjonskapsler om bruk, og vi har ingen mulighet til å identifisere besøkende på nettsiden. Les mer om Plausible sin håndtering av data her.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du legger inn en vurdering av en oppskrift, lagres en informasjonskapsel. Dette er for å vite om du allerede har vurdert en oppskrift eller ikke, og brukes kun for å unngå duplikate vurderinger.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!