Hvor mange nam vil du gi?
4 (1 vurdering)
2 pensioner
Ingredienser
- 1/2 stk rødløk
- 100 g brokkolini, i små buketter
- 1 stk gulrot, i tynne staver, evt grovt revet
- 100 g rødkål, i strimler
- 2 fedd hvitløk, finhakket eller presset
- 1/3 stk chili, finhakket
- 135 g risnudler, (tørre)
- nøytral olje
- 1 klype havsalt
- 2 ts rød currypaste
- 250 ml kokosmelk, (ikke lett)
- 1 ts brunt sukker
- 2 ss soyasaus
- 2 stk vårløk, i skiver
- 1 ss sesamfrø
Instruksjoner
- Kutt alle grønnsaker ferdig først og tilbered nudler etter anvisning på pakken.
- Wok rødløk, brokkolini, gulrot og rødkål i litt olje med et dryss havsalt på i en wokpanne i ca 5-6 minutter. Ta alt ut igjen av pannen mens det fortsatt er litt motstand i grønnsakene og sett til side.
- Fres hvitløk og chilli i litt olje i wokpannen i 1 min. Ha i currypaste og fres i 1 min til.
- Ha kokosmelken i pannen og la det putre i ca 5 min.
- Ha sukker og soyasaus i kokosmelken og rør godt.
- Ha i kokte nudler og de wokede grønnsakene og bland alt sammen.
- Strø vårløk og sesamfrø på toppen.