Whiskey Sour

Denne drinken kalles egentlig Boston Sour på grunn av bruken av eggehvite, men den er bedre kjent som Whiskey Sour. Det er en kjent klassiker alle bartendere kan, og er den første cocktailen jeg lærte meg å lage. Folk gjør mye forskjellig, her ser du hvordan jeg gjør det!

Hvor mange nam vil du gi?

3,69 (22 vurderinger)
1 drink

Utstyr

Ingredienser

  • 60 ml whiskey, bourbon
  • 30 ml sitronjuice, en halv sitron gir ca. 30 ml
  • 30 ml sukkerlake
  • 1 stk eggehvite
  • 1 stk cocktail cherry

Instruksjoner

  • Ha whiskey, sitronjuice, egg og sukkerlake i en shaker
  • Dry shake (shake uten isbiter) til du føler alt er godt mikset sammen
  • Fyll shakeren 3/4 med isbiter
  • Shake hardt i ca. 30 sekunder
  • Ha en stor isbit over i et whiskeyglass
  • Hell over drinken gjennom et fint filter (double strain), og server!
Bruk av eggehvite gjør en Whiskey Sour til en Boston Sour. Dette kan med andre ord fint sløyfes om du ikke tåler eggehvite. Fordelen med bruk av eggehvite et laget med skum du får på toppen.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




3,69 from 22 votes (22 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!