Det er ingen tvil. Dette er chili-sitron-hvitløksmajonesen som hever rekemiddagen din til nye høyder. Vi har aldri opplevd å ha noe igjen, og vi har nesten aldri høstet så mye komplimenter som når vi serverer denne til skalldyrmiddagen.
Hvor mange nam vil du gi?
3 (2 vurderinger)
Forbredelsestid5 minutter min
Totaltid5 minutter min
4 prosjoner
Ingredienser
- 0.5 boks crème fraîche
- 0.5 pose majones
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 1.5 ss sriracha, eller finhakket chili
- 1 stk vårløk, både grønt og hvit, finhakket
- 2 ss sitronsaft
Instruksjoner
- Bland sammen cremé fresh og majones i en bolle
- Tilsett hvitløk, sriracha, vårløk og sitronsaft
- Bland godt sammen
- Smak og vurder om du vil ha den mer spicy. Tilsett i så fall litt mer sriracha. Den skal smake mye.
- Topp med litt grønne vårløkbiter eller dill om du vil
- Server og kos deg med rekene!
Tips: Om du ikke har sriracha kan du tilsette samme mengde med finkuttet chili etter ønske.
Tips: Rekene blir ekstra gode om du serverer dem med hjemmelaget grytebrød!