Verdens beste chilimajones

Det er ingen tvil. Dette er chili-sitron-hvitløksmajonesen som hever rekemiddagen din til nye høyder. Vi har aldri opplevd å ha noe igjen, og vi har nesten aldri høstet så mye komplimenter som når vi serverer denne til skalldyrmiddagen.

Hvor mange nam vil du gi?

3 (2 vurderinger)
Forbredelsestid5 minutter
Totaltid5 minutter
4 prosjoner

Ingredienser

  • 0.5 boks crème fraîche
  • 0.5 pose majones
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 1.5 ss sriracha, eller finhakket chili
  • 1 stk vårløk, både grønt og hvit, finhakket
  • 2 ss sitronsaft

Instruksjoner

  • Bland sammen cremé fresh og majones i en bolle
  • Tilsett hvitløk, sriracha, vårløk og sitronsaft
  • Bland godt sammen
  • Smak og vurder om du vil ha den mer spicy. Tilsett i så fall litt mer sriracha. Den skal smake mye.
  • Topp med litt grønne vårløkbiter eller dill om du vil
  • Server og kos deg med rekene!
Tips: Om du ikke har sriracha kan du tilsette samme mengde med finkuttet chili etter ønske. 
Tips: Rekene blir ekstra gode om du serverer dem med hjemmelaget grytebrød! 
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




3 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!