Tzatziki med agurk og eple

Lag den klassiske greske dressingen med en frisk tvist. Tilfører man litt syrlig eple blir smaken enda mer spennende, men det er ingenting i veien for å stryke det om du er mer glad i klassikeren.

Hvor mange nam vil du gi?

3 (2 vurderinger)
Forbredelsestid30 minutter
Tilbredningstid10 minutter
Totaltid40 minutter
4 porsjoner

Ingredienser

  • 3 dl gresk yoghurt
  • 1/2 stk agurk, revet
  • 1 stk grønt eple, revet
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts pepper

Instruksjoner

  • Riv agurk og eple med den grove delen av et rivjern.
  • Hell over i en sil og dryss over litt salt.
  • Bruk hendene til å presse vann ut av den grønne blandingen.
  • Sett gjerne silen over en bolle og la blandingen renne av seg i 30 minutter.
  • Bland yoghurt, agurk og eple i en bolle når agurken og eplet har fått rent av seg.
  • Vend inn hvitløk, salt og pepper.
  • Server og kos deg!
Tzatziki er kjempegodt til både Gyros og Falafel.
Skriv ut oppskrift
Alt du trenger for en deilig tzatziki.
La agurk og eple renne fra seg ved å bruke en sil.

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!