Trøffelpopcorn

Popcorn med trøffelolje og trøffelsalt fra Olivenlunden til alle trøffelelskere!

Hvor mange nam vil du gi?

5 (3 vurderinger)
Totaltid5 minutter
1 bolle

Ingredienser

Popcorn

Instruksjoner

  • Mål opp popcorn.
  • Finn frem en stor kjele og hell i nøytral olje så hele bunnen er dekket.
  • Tilsett trøffeloljen.
  • Ha tre testpopkorn i kjelen og varm opp på høyeste varme uten lokk.
  • Fjern kjelen fra platen når alle testkornene har poppet og ta dem ut av kjelen.
  • Hell i resten av popkornene. Sørg for at ingen ligger oppå hverandre.
  • La popkornene varmes opp i oljen i 1 min uten lokk.
  • Flytt deretter kjelen tilbake til platen på høyeste varme. Ha på lokket, men la det være en liten glippe for å slippe ut damp.
  • Nå som alle popkornene er forvarmet bør de poppe omtrent samtidig. Dette tar ikke lang tid, så pass på å ta kjelen av varmen med en gang det slutter å poppe for å unngå at det blir brent.
  • Ha det ferdig poppede popcornet over i en bolle.
  • Ha smør og trøffelolje i kjelen og la smelte, du trenger mest sannsynlig ikke sette kjelen tilbake på varmen for dette.
  • Hell halvparten av det smeltede smøret og oljen over popcornet og strø over ønsket mengde salt. Smak deg frem. Rist litt på bollen for å fordele salt og smør.
  • Gjenta med resten av smøret.
  • Ferdig! Nyt!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!