Torsk i spicy tomatform

Torsk i spicy tomatform er en deilig middag som passer alle dager. Den er kraftig på smak og får deg til å føle deg sykt sunn, samtidig som du spiser noe digg.

Hvor mange nam vil du gi?

5 (1 vurdering)
2 porsoner

Utstyr

  • Ildfast form

Ingredienser

  • 2 stk torskefilet, skinn og beinfri
  • 0.5 stk chorizo, kan sløyfes
  • 1 stk gul løk, finhakket
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 stk chili, finhakket
  • 1 boks cherrytomater på boks
  • 0.5 stk brokkoli, grovhakket
  • 1 stk paprika, grovhakket
  • 2 dl vann
  • 0.5 glass sorte oliven
  • nøytral olje, til steking

Instruksjoner

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Sett en et stekepanne på medium til høy varme og ha i nøytral olje
  • Tilsett hvitløk, løk, chili og chorizo i biter
  • Stek under omrøring til løken er blitt myk og blank
  • Tilsett tomatene og la blandingen koke i 5 minutter
  • Tilsett brokkoli og paprika og vann
  • La blandingen koke i nye 5 minutter
  • Ha salt og pepper på hver side av torskefiletene
  • Finn frem en ildfast form og hell tomatblandingen over i formen
  • Plasser torskeskivene på toppen
  • Dryss over oliven
  • Plasser formen midt i ovnen i 20 minutter. Fisken er klar når du ser den har begynt å flake seg.
Tips: Server med ris, poteter eller pasta
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!