Torsk i spicy tomatform er en deilig middag som passer alle dager. Den er kraftig på smak og får deg til å føle deg sykt sunn, samtidig som du spiser noe digg.

Hvor mange nam vil du gi?
5 (1 vurdering)
2 porsoner
Utstyr
- Ildfast form
Ingredienser
- 2 stk torskefilet, skinn og beinfri
- 0.5 stk chorizo, kan sløyfes
- 1 stk gul løk, finhakket
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 1 stk chili, finhakket
- 1 boks cherrytomater på boks
- 0.5 stk brokkoli, grovhakket
- 1 stk paprika, grovhakket
- 2 dl vann
- 0.5 glass sorte oliven
- nøytral olje, til steking
Instruksjoner
- Sett ovnen på 200 grader
- Sett en et stekepanne på medium til høy varme og ha i nøytral olje
- Tilsett hvitløk, løk, chili og chorizo i biter
- Stek under omrøring til løken er blitt myk og blank
- Tilsett tomatene og la blandingen koke i 5 minutter
- Tilsett brokkoli og paprika og vann
- La blandingen koke i nye 5 minutter
- Ha salt og pepper på hver side av torskefiletene
- Finn frem en ildfast form og hell tomatblandingen over i formen
- Plasser torskeskivene på toppen
- Dryss over oliven
- Plasser formen midt i ovnen i 20 minutter. Fisken er klar når du ser den har begynt å flake seg.
Tips: Server med ris, poteter eller pasta