Disse nudlene er egentlig bare nudler i en hjemmelaget teriyakisaus, men de har blitt superpopulære på TikTok. De tar minimalt med tid å lage så de fungerer perfekt som både lunsj og middag, om du vil gjøre det lett. Gira på digg og viral mat, så er det bare å kjøre på med denne.
Hvor mange nam vil du gi?
3,81 (168 vurderinger)
2 porsoner
Ingredienser
- 2 pk nudler
- 2 stk egg
- vårløk, kan sløyfes
- sesamfrø, kan sløyfes
Saus
- 2 ss soyasaus
- 1 ss sriracha
- 1 ss honning
- 2 fedd hvitløk,
- 2 ss limesaft
- 1 ss ingefær, revet, kan sløyfes
Instruksjoner
- Kok opp nudlene som anvist på pakken
- Når de er ferdig kokt heller du av vannet og skyller nudlene kjapt i kaldt vann. Da unngår du at de klebrer seg sammen
- Sett nudlene til side
- Bland sammen alle ingrediensene til sausen
- Finn frem en stekepanne og sett på middels til høy varme
- Ha i sausen og rør rundt til den begynner å boble
- Ha i de ferdigkokte nudlene og rør godt rundt
- Lag en grop i midten av nudlene og kakk i to egg
- Rør eggene godt inn sammen med nudlene og stek i 2-3 minutter til eggene har koagulert.
- Dryss over litt hakket vårløk og sesamfrø og kos deg!
Tips: Denne retten er perfekt som en «tømme kjøleskapet»-basis. Du kan kutte opp de grønnsakene du har i kjøleskapet og tine opp den ene kyllingfileten du har i fryseren, og ha i retten. Stek det for seg selv i stekepannen og sett til side før du steker opp sausen. Ha det i retten igjen før servering og rør godt rundt.
dette smaker nydelig godt
det er en klasikker i japan