Disse nudlene er egentlig bare nudler i en hjemmelaget teriyakisaus, men de har blitt superpopulære på TikTok. De tar minimalt med tid å lage så de fungerer perfekt som både lunsj og middag, om du vil gjøre det lett. Gira på digg og viral mat, så er det bare å kjøre på med denne.
Hvor mange nam vil du gi?
3,78 (184 vurderinger)
2 porsoner
Ingredienser
- 2 pk nudler
- 2 stk egg
- vårløk, kan sløyfes
- sesamfrø, kan sløyfes
Saus
- 2 ss soyasaus
- 1 ss sriracha
- 1 ss honning
- 2 fedd hvitløk,
- 2 ss limesaft
- 1 ss ingefær, revet, kan sløyfes
Instruksjoner
- Kok opp nudlene som anvist på pakken
- Når de er ferdig kokt heller du av vannet og skyller nudlene kjapt i kaldt vann. Da unngår du at de klebrer seg sammen
- Sett nudlene til side
- Bland sammen alle ingrediensene til sausen
- Finn frem en stekepanne og sett på middels til høy varme
- Ha i sausen og rør rundt til den begynner å boble
- Ha i de ferdigkokte nudlene og rør godt rundt
- Lag en grop i midten av nudlene og kakk i to egg
- Rør eggene godt inn sammen med nudlene og stek i 2-3 minutter til eggene har koagulert.
- Dryss over litt hakket vårløk og sesamfrø og kos deg!
Tips: Denne retten er perfekt som en «tømme kjøleskapet»-basis. Du kan kutte opp de grønnsakene du har i kjøleskapet og tine opp den ene kyllingfileten du har i fryseren, og ha i retten. Stek det for seg selv i stekepannen og sett til side før du steker opp sausen. Ha det i retten igjen før servering og rør godt rundt.
dette smaker nydelig godt
det er en klasikker i japan
Hvilke nudler har du brukt?
Hei Elisabeth! Vi har brukt et koreansk merke som heter Shin ramyun, men du kan egentlig bruke hvilke nudler som helst. Mr lee som du finner i vanlige matbutikker er et godt alternativ.🙂