Tahininudler med kylling

Kylling og nudler i en deilig tahinibasert saus. Perfekt hverdagsmat!

Hvor mange nam vil du gi?

5 (1 vurdering)
Totaltid25 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 400 g kyllinglårfilet, i strimler
  • 200 g nudler, velg noen litt tykke

Marinade

  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ss guchugaru, evt mer paprikapulver
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 ss solsikkeolje
  • 3 ss soyasaus, glutenfri ved behov

Saus

  • 3 ss tahini
  • 3 ss soyasaus, glutenfri ved behov
  • 2 ss riseddik
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ts brunt sukker
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts ingefær, finhakket
  • 2 stk vårløk, spar litt til garnityr
  • 1/2 dl vann fra nudlene

Instruksjoner

  • Skjær kyllingen i strimler.
  • Bland sammen ingrediensene til marinaden og ha over kyllingen. Sørg for at all kyllingen er dekket. Sett til side.
  • Bland sammen ingrediensene til sausen.
  • Varm litt olje en stekepanne og ha i kyllingen. Stek på middels/høy varme til den er gjennomstekt. Hvis du lager mye kylling kan det være greit å steke i omganger så det ikke blir for mye i pannen på en gang.
  • Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  • Spar på litt vann fra nudlene og bland inn i sausen.
  • Ha nudlene i stekepannen sammen med kyllingen og hell sausen over. Bland godt.
  • Fordel i skåler, strø resten av vårløken på toppen og server.
Vi brukte flate risnudler i denne oppskriften, men udon er også et godt alternativ.
Server med agurksalat
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!