Tahininudler med kylling

Kylling og nudler i en deilig tahinibasert saus. Perfekt hverdagsmat!

Hvor mange nam vil du gi?

5 (1 vurdering)
Totaltid25 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 400 g kyllinglårfilet, i strimler
  • 200 g nudler, velg noen litt tykke

Marinade

  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ss guchugaru, evt mer paprikapulver
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 ss solsikkeolje
  • 3 ss soyasaus, glutenfri ved behov

Saus

  • 3 ss tahini
  • 3 ss soyasaus, glutenfri ved behov
  • 2 ss riseddik
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ts brunt sukker
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts ingefær, finhakket
  • 2 stk vårløk, spar litt til garnityr
  • 1/2 dl vann fra nudlene

Instruksjoner

  • Skjær kyllingen i strimler.
  • Bland sammen ingrediensene til marinaden og ha over kyllingen. Sørg for at all kyllingen er dekket. Sett til side.
  • Bland sammen ingrediensene til sausen.
  • Varm litt olje en stekepanne og ha i kyllingen. Stek på middels/høy varme til den er gjennomstekt. Hvis du lager mye kylling kan det være greit å steke i omganger så det ikke blir for mye i pannen på en gang.
  • Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  • Spar på litt vann fra nudlene og bland inn i sausen.
  • Ha nudlene i stekepannen sammen med kyllingen og hell sausen over. Bland godt.
  • Fordel i skåler, strø resten av vårløken på toppen og server.
Vi brukte flate risnudler i denne oppskriften, men udon er også et godt alternativ.
Server med agurksalat
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!