Syltet fennikel

Syltet fennikel er godt på alt fra skalldyr til brødskiven. Superenkelt å både lagre og lage.

Hvor mange nam vil du gi?

4 (9 vurderinger)
25 porsjoner

Ingredienser

  • 1 stk fennikel
  • 1 dl hvitvinseddik
  • 2 dl sukker
  • 3 dl vann

Instruksjoner

  • Ha eddik, sukker og vann i en kjele og bland ingrediensene
  • Kok opp til innholdet har en jevn konsistens
  • Sett til side og avkjøl
  • Hell så vesken over i beholderen med fennikel
  • Kutt fennikelen i strimler på ca 3-4 cm, og ha over i en bolle eller et syltetøyglass
  • La det hele trekke i minst 30 minutter, men jo lengre jo bedre
  • Server med en gang eller lagre syltet fennikel i kjøleskapet i opptil en måned
Tips: unngå å få fingrene i laken når du tar fennikel ut av glasset. unngår man dette vil du øke levetiden på all syltet mat betraktelig.
Tips: Samme oppskrift kan brukes for å sylte andre grønnsaker. Et eksempel er klassikeren, rødløk
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!