Sylting er i vinden og en perfekt høstaktivitet. Så hvorfor ikke sylte avokado når vi først er i gang. En spennende ny smak man ikke skal være redd for å prøve ut. Bonus er at du her kan bruke umodne avokado da syltingen modner dem for deg ?
Hvor mange nam vil du gi?
Ingen vurderinger enda
1 Norgesglass
Ingredienser
- 2 stk avokado
- 1 dl hvitvinseddik
- 2 dl hvitt sukker
- 3 dl vann
- 1 ts salt
- 1 ss sennepsfrø
- 1 ss hele pepperkorn, kan sløyfes
- 1 stk chili, hele, kan sløyfes
Instruksjoner
- Ha eddik, sukker, vann, salt, sennepsfrø, pepperkorn og chilli i en kjele og bland ingrediensene
- Kok sakte opp og rør godt
- Sett blandingen til side og avkjøl
- Kutt avokadoen i båter og ha over i et syltetøyglass
- Hell den avkjølede blandingen over i syltetøyglasset med avokadoen
- La det hele trekke i minst 30 minutter
- Syltet avokado kan leve fint i kjøleskapet i opp til flere uker
Hei,
Så mange fine oppskrifter. Takk.
Jeg savner av og til hva man skal servere sammen med oppskriftene F.eks syltet avokado og andre snacks/sideretter. Fint om du legger inn noen forslag.
Mvh
Hanne