Spicy kalde nudler med kimchi

Denne populære nuddelretten, også kalt Bibim Guksu, er en lett og deilig rett som du enten kan spise som den er eller lage som tilbehør på sommergrillfesten.

Hvor mange nam vil du gi?

4,80 (5 vurderinger)
Totaltid20 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 150 g somyeon nudler
  • 1/3 stk agurk
  • 150 g kimchi, moden
  • Sesamfrø, (kan sløyfes)

Saus

  • 1 ss gochujang
  • 1 fedd hvitløk
  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss sesamolje
  • 2 ss riseddik
  • 2 ts sukker

Instruksjoner

  • Start med å koke eggene. Kok dem etter din egen preferanse, feks mellom 8 og 9 min. Legg dem i kaldt vann når de er ferdige.
  • Kok opp vann til nudlene mens du begynner på sausen. Smak deg litt frem underveis og juster med gochujang ut fra hvor sterk du vil ha retten.
  • Kutt agurk i biter ca som fyrstikker og kutt kimchi i tynne strimler.
  • Kok nudler etter anvisning på pakken. Når de er ferdigkokt, skyll dem godt i iskaldt vann. De skal bli helt kalde. Klem ut resten av vannet og la renne av litt.
  • Bland sammen saus, kimchi og nudler.
  • Skrell eggene og del dem i to.
  • Server nudlene med kokt egg og agurk. Strø litt sesamfrø på toppen hvis du vil.
  • Nyt!
Hvis du ikke finner somyeon nudler kan du bytte ut med noen andre tynne, rette nudler, enten av hvete eller ris.
Du kan gjerne droppe eggene hvis du skal servere nudlene som siderett eller hvis du vil ha en vegansk rett.
Skriv ut oppskrift
  1. Anonym

    Nnnnnnnnnaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!5 stjerner

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




4,80 from 5 votes (4 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!