Pastaonsdag! En lite komplisert oppskrift med få ingredienser som smaker enda bedre enn det høres ut som.
Hvor mange nam vil du gi?
4,20 (5 vurderinger)
2
Ingredienser
- 200 g spagetti
- olivenolje
- salt
Saus
- 1 ss ekte smør
- 2 dl matfløte
- 75 g blåmuggost
- 1 stor håndfull babyspinat
Instruksjoner
- Kok opp vann i en stor kjele. Ha i spagettien sammen med salt og ca en spiseskje olivenolje. Oljen hindrer spagettien fra å klistre seg sammen.
- Mens spagettien koker, smelt smør i en kjele og hell i fløten. Kok opp og la putre i et par minutter.
- Del osten i biter og ha i sausen. Kok opp mens du rører godt. Skru ned varmen når det koker og la putre i ca et minutt til.
- Ha spinaten oppi sausen og rør forsiktig til har blitt myk. (IKKE kutt av stilken på spinaten, mye av smaken ligger i denne)
- Når spagettien er ferdig, legg i en skål og hell varm saus over.
Tips: Server med litt basilikum og parmesanost på toppen