Sashimi med rødbetesjattering og ponzosaus

Hvis du virkelig skal imponere med en vakker forrett som egentlig ikke krever så mye av deg, så anbefaler vi denne. Skikkelig god er den også altså!

Hvor mange nam vil du gi?

5 (1 vurdering)
Forbredelsestid1 time
Tilbredningstid5 minutter
Totaltid1 time 5 minutter
4 porsjoner

Ingredienser

  • 2 dl rødbetesaft, lake fra rødbete på glass fungerer fint
  • 200 g skinn og beinfri steinbitt, eller annen hvit fisk til sashimi

Sausen

  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss rødvinseddikk
  • 1 ss østerssaus
  • 0.5 stk lime, saften

Garnityr

  • sesamfrø, kan sløyfes
  • stekt hvitløk i skiver, kan sløyfes

Instruksjoner

  • Legg fisken i en skål med rødbetesaften. Se til at hele fileten er dekket
  • La fisken marinere i 1 time
  • Bland sammen ingrediensene til sausen
  • Skjær fisken i syltynne skiver. Du vil nå se at den er rød-rosa på utsiden og hvit og fin inni
  • Dryss over garnityr og server ved å dyppe i ponzosausen
  • Kos deg!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!