Hvis du virkelig skal imponere med en vakker forrett som egentlig ikke krever så mye av deg, så anbefaler vi denne. Skikkelig god er den også altså!
Hvor mange nam vil du gi?
5 (1 vurdering)
Forbredelsestid1 time t
Tilbredningstid5 minutter min
Totaltid1 time t 5 minutter min
4 porsjoner
Ingredienser
- 2 dl rødbetesaft, lake fra rødbete på glass fungerer fint
- 200 g skinn og beinfri steinbitt, eller annen hvit fisk til sashimi
Sausen
- 4 ss soyasaus
- 2 ss rødvinseddikk
- 1 ss østerssaus
- 0.5 stk lime, saften
Garnityr
- sesamfrø, kan sløyfes
- stekt hvitløk i skiver, kan sløyfes
Instruksjoner
- Legg fisken i en skål med rødbetesaften. Se til at hele fileten er dekket
- La fisken marinere i 1 time
- Bland sammen ingrediensene til sausen
- Skjær fisken i syltynne skiver. Du vil nå se at den er rød-rosa på utsiden og hvit og fin inni
- Dryss over garnityr og server ved å dyppe i ponzosausen
- Kos deg!