Sashimi i jalapenosaus

Blant verdens beste sashimiretter? Antakeligvis!

Hvor mange nam vil du gi?

5 (2 vurderinger)

Ingredienser

  • 250 g sashimilaks, eller annen sashimifisk

Jalapenosaus

  • 1 stk jalapeno, finhakket med frø
  • 1 ss soyasaus, glutenfri ved behov
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss øysterssaus, glutenfri ved behov
  • 1 ts honning
  • 1 ss sake, kan fint sløyfes

Garnityr

  • 1 fedd hvitløk, kuttet i tynne skiver
  • 1 ss olivenolje
  • chiliflakes
  • gressløk, finhakket

Instruksjoner

  • Varm olivenoljen i en kasserolle på medium styrke
  • Ha i hvitløksskivene og stek de til de er blitt fine og gyldende
  • Tørk hvitløken i tørkepapir slik at den blir digg og crispy
  • Spar på olivenoljen. Du skal bruke den til sausen i neste steg.
  • Bland sammen ingrediensene til sausen, og tilfør olivenoljen. Rør godt.
  • Kutt fisken i tynne skiver og legg den pent på en tallerken
  • Dryss over garnityr
  • Server enten med sausen i en sideskål eller hell også den over fisken
  • Kos deg!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!