Blant verdens beste sashimiretter? Antakeligvis!
Hvor mange nam vil du gi?
5 (2 vurderinger)
Ingredienser
- 250 g sashimilaks, eller annen sashimifisk
Jalapenosaus
- 1 stk jalapeno, finhakket med frø
- 1 ss soyasaus, glutenfri ved behov
- 2 ss rødvinseddik
- 1 ss øysterssaus, glutenfri ved behov
- 1 ts honning
- 1 ss sake, kan fint sløyfes
Garnityr
- 1 fedd hvitløk, kuttet i tynne skiver
- 1 ss olivenolje
- chiliflakes
- gressløk, finhakket
Instruksjoner
- Varm olivenoljen i en kasserolle på medium styrke
- Ha i hvitløksskivene og stek de til de er blitt fine og gyldende
- Tørk hvitløken i tørkepapir slik at den blir digg og crispy
- Spar på olivenoljen. Du skal bruke den til sausen i neste steg.
- Bland sammen ingrediensene til sausen, og tilfør olivenoljen. Rør godt.
- Kutt fisken i tynne skiver og legg den pent på en tallerken
- Dryss over garnityr
- Server enten med sausen i en sideskål eller hell også den over fisken
- Kos deg!