Sashimi av laks og kremet jalapenosaus

En deilig laksesashimi med en litt annen saus enn vanlig. Denne er fortsatt syrlig og smakfull, med et hint av spice!

Hvor mange nam vil du gi?

4,50 (4 vurderinger)
Forbredelsestid10 minutter
Totaltid10 minutter
4 porsjon

Ingredienser

  • 200 g laks, eller annen sashimifisk

Saus

  • 0.5 boks creme fraiche
  • 2 stk vårløk, det hvite, finhakket
  • 1 håndfull frisk koriander, finhakket
  • 1 stk jalapeno, finhakket
  • 1 stk lime, saften og finrevet skall
  • 1 ts salt

Instruksjoner

  • Kutt opp laksen i syltynne skiver
  • Bland sammen ingrediensene til sausen
  • Legg sausen i bunnen av en tallerken og dander fisken pent oppå
  • Har du litt koriander, jalapeno eller lime til overs er det perfekt å drysse over toppen
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!