En deilig og frisk sommersalat! Kanskje høres kombinasjonen av sashimi og jordbær litt uvant ut, men den deilige søt-syrlige smaken fra jordbærene balanserer den fete fisken perfekt <3
Hvor mange nam vil du gi?
5 (3 vurderinger)
Forbredelsestid15 minutter min
Totaltid15 minutter min
2 posjoner
Ingredienser
- 200 g sashimi av laks, i skiver
- 2 dl ris
- 1 stk crispisalat, grovkuttet
- 0.5 kurv jordbær, delt i to
- 1 stk avokado, i skiver
- 0.5 stk rødløk, i tynne skiver
- 0.5 stk agurk, i terninger
- 10 stk cherrytomater, delt i to
- soyasaus
Instruksjoner
- Kok opp ris, og sett det til side på kjøkkenbenken, slik at det kan avkjøle seg litt
- Kutt opp alle grønnsakene og fisken
- Ha risen i bunnen av en serveringsskål
- Legg salat, jordbær, avokado, rødløk, tomat og lakseskiver pent over
- Skvett litt soyasaus over det hele
- Server, spis og kos deg 🙂
Tips: Dette er en perfekt salat å lage om du ønsker å spise opp litt diverse fra grønnsaksskuffen. Har du noe som bør spises ville vi bare slengt det oppi i tillegg.
Tips: Lyst på en litt mer fancy dressing til salaten? Da anbefaler vi jalapenosausen fra denne oppskriften.