En rask og enkel, frisk og deilig sommermiddag til late soldager. NAM! ☀️
Hvor mange nam vil du gi?
5 (1 vurdering)
2 personer
Ingredienser
- 1/2 stk ananas, i biter
- 1 stk agurk, i skiver
- 2 stk laksefileter
- salt
- pepper, grovkvernet
- 2 ss nøytral olje
Til servering
- 1/4 stk chili, finhakket
- fersk koriander
- olivenolje, en god en
- 2 stk limebåter, saften
Instruksjoner
- Kutt ananas og agurk i ønsket størrelse
- Krydre laksefiletene med salt og pepper på oversiden. For fint pepper brenner seg fort i pannen, så prøv å justere pepperkvernen din litt før du krydrer.
- Varm oljen i en stekepanne på medium-høy varme.
- Når oljen er varm – legg filetene med oversiden ned og stek i ca 2 min til den har fått en fin stekeskorpe.
- Snu fisken og stek videre på medium-høy varme i 2 min til før du skrur ned varmen til medium-lav og lar fisken steke i ca 7-8 min til.
- Ha agurk, ananas og laks over på en tallerken og strø over chili, koriander, litt olivenolje og limesaft.