Salat med laks og ananas

En rask og enkel, frisk og deilig sommermiddag til late soldager. NAM! ☀️

Hvor mange nam vil du gi?

5 (1 vurdering)
2 personer

Ingredienser

  • 1/2 stk ananas, i biter
  • 1 stk agurk, i skiver
  • 2 stk laksefileter
  • salt
  • pepper, grovkvernet
  • 2 ss nøytral olje

Til servering

  • 1/4 stk chili, finhakket
  • fersk koriander
  • olivenolje, en god en
  • 2 stk limebåter, saften

Instruksjoner

  • Kutt ananas og agurk i ønsket størrelse
  • Krydre laksefiletene med salt og pepper på oversiden. For fint pepper brenner seg fort i pannen, så prøv å justere pepperkvernen din litt før du krydrer.
  • Varm oljen i en stekepanne på medium-høy varme.
  • Når oljen er varm – legg filetene med oversiden ned og stek i ca 2 min til den har fått en fin stekeskorpe.
  • Snu fisken og stek videre på medium-høy varme i 2 min til før du skrur ned varmen til medium-lav og lar fisken steke i ca 7-8 min til.
  • Ha agurk, ananas og laks over på en tallerken og strø over chili, koriander, litt olivenolje og limesaft.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!