Rød pesto

Gjør en vri på den klassiske pestoen med denne oppskriften på rød pesto med soltørket tomat. Perfekt til pasta eller en sandwich! Søt, syrlig og digg.

Hvor mange nam vil du gi?

Ingen vurderinger enda
Totaltid15 minutter
1 porsjon

Utstyr

  • Foodprosessor evt stavmikser

Ingredienser

  • 150 g soltørket tomat, med eller uten olje
  • 50 g parmesan, revet
  • 50 g pinjekjerner
  • 2 fedd hvitløk, grovhakket
  • God olivenolje
  • 15 blader basilikum
  • Salt og pepper

Instruksjoner

  • Ha soltørket tomat, parmesan, pinjekjerner og hvitløk i en foodprosessor.
  • Tilsett noen spisekjeer olivenolje og kjør alt sammen.
  • Tilsett mer og mer olivenolje til du får den konsistensen du ønsker deg.
  • Ha til slutt oppi basilikum og kjør sammen det andre.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server med en gang eller ha pestoen over i en boks eller et glass og sett i kjøleskapet ❤️
Hvis du bruker soltørkede tomater i olje så bruk gjerne oljen derfra også!
Lyst på grønn pesto også? Oppskrift her!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!