Pytt i panne med ribbe

Pytt i panne er en norsk klassiker. Her kommer oppskrift på en oppgradert versjon som hjelper deg med å bli kvitt alle rester fra julemiddagen.

Hvor mange nam vil du gi?

3 (1 vurdering)
Totaltid30 minutter
4 personer

Ingredienser

  • 150 g rosenkål, ferdig kokt/dampet, delt i fire
  • 75 g rødkål, rå, i strimler
  • 300 g ribbe, ferdig stekt, i små biter
  • 400 g mandelpotet, ferdig kokt, i små biter
  • Nøytral olje
  • Smør
  • Salt og pepper

Instruksjoner

  • Kutt opp alle ingrediensene.
  • Varm litt olje og litt smør, ca en ss av hver, i en stekepanne. Ha i rosenkål og stek på middels høy varme til den begynner å bli litt gylden. Sett til side.
  • Ha kålen i den samme pannen og stek i et par minutter til den begynner å bli myk. Sett til side.
  • Stek ribben i den samme pannen og stek til den begynner å bli gylden, kanskje rundt 5 minutter. Sett til side.
  • Varm litt mer smør og olje i pannen og tilsett poteter. Vær forsiktig med potetene da de kan være ganske melne og lett kan falle fra hverandre.
  • Når potetene også har fått en gylden farge kan du tilsette ferdig stekt rosenkål, rødkål og ribbe. Bland forsiktig og smak til med salt og pepper.
Hvis du kun har rå grønnsaker er det selvfølgelig bare å kjøre på med dem. Husk bare at de må stekes en del lenger. 
Har du flere rester du vil få brukt opp? Kutt dem i biter og sleng dem oppi de også ✨
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!