I denne versjonen av poke bowl har vi byttet ut fisken med pulled and. Men frykt ikke! Den er minst like fargerik og god.
Hvor mange nam vil du gi?
5 (1 vurdering)
Totaltid40 minutter min
2 personer
Ingredienser
- 2 stk andelår, konfiterte
- 2 porsjoner kortkornet ris, feks sushiris
- 100 g edamamebønner
- 100 g rødkål, i strimler
- 0,5 stk lime, saften
- 2 stk vårløk, i skiver
- syltet rødløk
- sesamfrø, kan sløyfes
Saus
- 2 ss rømme
- 2 ss lettmajones
- 1 ss sriracha
- 1 ss soyasaus, (glutenfri ved behov)
- 1 ss limesaft
- 1 ts havsalt
Instruksjoner
- Begynn med å skru på ovnen og stek andelårene etter anvisningen på pakken.
- Tilbered ris etter anvisning på pakken.
- Bland sammen ingrediensene til sausen og sett i kjøleskapet.
- Tin edamamebønnene hvis de er frosne.
- Kutt rødkål i tynne strimler og skvis litt lime over. Bland sammen og sett til side.
- Kutt vårløk i brede skiver.
- Bruk hendene eller to gafler og riv andelårene fra hverandre.
- Legg litt ris i bunnen av en skål og dander grønnsaker og andekjøtt oppå. Strø sesamfrø på toppen og server med dressingen.
- Bland alt sammen sammen og nyt!
Du kan som vanlig bytte kjøttet med noe annet for en vegetarisk versjon. Feks avokado eller tofu.
Sylt din egen rødløk! Oppskrift her