Poke bowl med revet and

I denne versjonen av poke bowl har vi byttet ut fisken med pulled and. Men frykt ikke! Den er minst like fargerik og god.

Hvor mange nam vil du gi?

5 (1 vurdering)
Totaltid40 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 2 stk andelår, konfiterte
  • 2 porsjoner kortkornet ris, feks sushiris
  • 100 g edamamebønner
  • 100 g rødkål, i strimler
  • 0,5 stk lime, saften
  • 2 stk vårløk, i skiver
  • syltet rødløk
  • sesamfrø, kan sløyfes

Saus

  • 2 ss rømme
  • 2 ss lettmajones
  • 1 ss sriracha
  • 1 ss soyasaus, (glutenfri ved behov)
  • 1 ss limesaft
  • 1 ts havsalt

Instruksjoner

  • Begynn med å skru på ovnen og stek andelårene etter anvisningen på pakken.
  • Tilbered ris etter anvisning på pakken.
  • Bland sammen ingrediensene til sausen og sett i kjøleskapet.
  • Tin edamamebønnene hvis de er frosne.
  • Kutt rødkål i tynne strimler og skvis litt lime over. Bland sammen og sett til side.
  • Kutt vårløk i brede skiver.
  • Bruk hendene eller to gafler og riv andelårene fra hverandre.
  • Legg litt ris i bunnen av en skål og dander grønnsaker og andekjøtt oppå. Strø sesamfrø på toppen og server med dressingen.
  • Bland alt sammen sammen og nyt!
Du kan som vanlig bytte kjøttet med noe annet for en vegetarisk versjon. Feks avokado eller tofu.
Sylt din egen rødløk! Oppskrift her
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!