Lag en deilig pizzadeig som fører til en tynn og crispy italiensk pizzabunn. Perfekt til alle toppings!
Hvor mange nam vil du gi?
4,23 (9 vurderinger)
Forbredelsestid1 time t 10 minutter min
Tilbredningstid15 minutter min
Totaltid1 time t 25 minutter min
1 pizza
Ingredienser
- 250 g tipo 00 hvetemel
- 25 g fersk gjær
- 1 dl vann
- 1 ss olivenolje
- 1 ts salt
Instruksjoner
- Bland sammen mel, gjær, vann, olivenolje og salt i en bolle.
- Bruk en kjøkkenmaskin eller kna til deigen er fin og jevn, men ikke lenger enn nødvendig.
- La heve i minst 1 time under plastfolie.
- Bruk mye mel og kjevl deigen tynn. Bruk tid og energi på å få deiligen så tynn som mulig.
- Fyll på med pizzasaus og ønsket topping.
- Stek helst på pizzastein i en ovn på 300 grader i 10 minutter. Om du ikke har pizzastein kan du steke i ovnen på 250 grader.
- Server og kos deg!