Når sommeren er på hell og du merker høsten i luften er det best å bare lene seg inn i det. Lag pizza med syltet steinsopp. Du kan bruke annen sopp også. Enten kjøpt i butikken, eller plukket selv!
Hvor mange nam vil du gi?
Ingen vurderinger enda
Forbredelsestid1 time t
Tilbredningstid15 minutter min
Totaltid1 time t 15 minutter min
1 pizza
Ingredienser
- 1 stk pizzabunn
- 1 boks ricotta, ev. cottage cheese, men ricotta smaker best
- 2 stk hele mozzarella, i skiver
- 100 g syltet steinsopp
- 50 g spekeskinke
- 1 håndfull pistasjkjerner, finhakket
Instruksjoner
- Sett ovnen på 300 grader. Om den bare går til 275 er det i orden. Bruk gjerne pizzastein om du har. Da bør du sette den i ovnen med en gang.
- Rull ut pizzabunnen
- Smør ricotta over hele bunnen, smør helt ut til kantene
- Legg over oppskåret mozzarella og spekesinke
- Topp med den syltede soppen
- Stek pizzaen i 5 minutter til den er blitt gylden på toppen og crispy i bunnen
- Ta pizzaen ut av ovnen og dryss over et godt lag med pistajskjerner!
Tips: Denne pizzaen er god med både honning og litt revet pistasj på toppen
Tips: Du kan bruke alle typer syltet sopp til denne pizzaen