Pinnebrød med feta, chorizo og basilikum

Dette er den perfekte nisten til kortere turer. Den er lette å lage på forhånd, smaker skikkelig godt og er superkoselig å spise sammen rundt bålet.

Hvor mange nam vil du gi?

5 (4 vurderinger)
Forbredelsestid5 minutter
Tilbredningstid10 minutter
Totaltid15 minutter
6 porsjoner

Utstyr

  • Bål
  • Spikket grillpinne

Ingredienser

  • 400 g hvetemel
  • 1 ts salt
  • 2 ts sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 5 ss olivenolje
  • 1.5 dl vann
  • 0.5 stk chorizo, grovhakket
  • 0.5 pk fetaost, i terninger
  • fersk basilikum, grovhakket

Instruksjoner

  • Bland sammen mel, salt, sukker, bakepulver, olivenolje og vann i en bolle
  • Kna deigen sammen til den er jevn og myk
  • Ha i chorizo, feta og basilikum og kna inn i deigen
  • Fetaosten kan gjøre at deigen føles klissete, men det gjør ingenting
  • Ha deigen over i en plastpose, knyt den godt igjen og putt den i sekken
  • Når du er kommet frem til destinasjonen din og har fått tent opp et bål kan du ta ut posen med deigen
  • Riv av en bit av deigen og tvinn den mellom fingrene slik at den former en pølse
  • Surr deigen rundt spikkepinnen din, lengst ut på tuppen
  • Grill pinnebrødet ved bålets glør i 5-10 minutter, til den er gylden
  • Kos deg og god tur videre!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 4 votes (4 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!