Dette er den perfekte nisten til kortere turer. Den er lette å lage på forhånd, smaker skikkelig godt og er superkoselig å spise sammen rundt bålet.
Hvor mange nam vil du gi?
5 (4 vurderinger)
Forbredelsestid5 minutter min
Tilbredningstid10 minutter min
Totaltid15 minutter min
6 porsjoner
Utstyr
- Bål
- Spikket grillpinne
Ingredienser
- 400 g hvetemel
- 1 ts salt
- 2 ts sukker
- 2 ts bakepulver
- 5 ss olivenolje
- 1.5 dl vann
- 0.5 stk chorizo, grovhakket
- 0.5 pk fetaost, i terninger
- fersk basilikum, grovhakket
Instruksjoner
- Bland sammen mel, salt, sukker, bakepulver, olivenolje og vann i en bolle
- Kna deigen sammen til den er jevn og myk
- Ha i chorizo, feta og basilikum og kna inn i deigen
- Fetaosten kan gjøre at deigen føles klissete, men det gjør ingenting
- Ha deigen over i en plastpose, knyt den godt igjen og putt den i sekken
- Når du er kommet frem til destinasjonen din og har fått tent opp et bål kan du ta ut posen med deigen
- Riv av en bit av deigen og tvinn den mellom fingrene slik at den former en pølse
- Surr deigen rundt spikkepinnen din, lengst ut på tuppen
- Grill pinnebrødet ved bålets glør i 5-10 minutter, til den er gylden
- Kos deg og god tur videre!