Pannekaker med pinnekjøtt

Mmmm, søtt og salt er en namnam kombo. Fleskepannekaker er kjent for mange, men hva med å bytte bacon med pinnekjøtt?

Hvor mange nam vil du gi?

5 (5 vurderinger)
Totaltid40 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 1 stk egg
  • 1,5 dl hvetemel
  • 2 dl melk
  • 50 g smeltet smør
  • 1 klype salt
  • Gårsdagens pinnekjøtt
  • Ditt favorittsyltetøy

Instruksjoner

  • Pisk sammen melk og egg.
  • Bland deretter gradvis inn hvetemelet til du oppnår ønsket konsistens. Den skal være rennende, men tykkere enn vann. Spe på med mer mel og/eller melk til du blir fornøyd.
  • Rør inn en klype salt, og smeltet smør.
  • La røren svelle og godgjøre seg i en halvtimes tid – da blir pannekakene ekstra gode.
  • I mellomtiden – varm litt pinnekjøtt i ovnen og fjern kjøttet fra bena.
  • Stek pannekakene på høy varme i en stekepanne med litt smør, snu dem når de begynner å boble såvidt.
  • Finn fram syltetøy etter dine ønsker og lyster.
  • Ha pinnekjøtt på en pannekake, topp med syltetøy, rull og njut!
Topp med litt ferske bær og litt mynte hvis du vil!
Hvis du ikke har pinnekjøtt så er pannekakeoppskriften digg i seg selv, men anbefaler da at du tilsetter litt sukker (ca 2 spiseskjeer). 
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!