Koreansk vårløkpannekake! Tynn og crispy, perfekt snack eller lunsj.

Hvor mange nam vil du gi?
Ingen vurderinger enda
Totaltid20 minutter min
1 pannekake
Ingredienser
- 4 stk vårløk
- 50 g lyst mel, glutenfritt ved behov
- 50 g maisstivelse
- 1,5 dl vann
- 0,5 ts salt
- Nøytral olje
Dip
- 1 ss soyasaus, glutenfri ved behov
- 1 ss riseddik
- 1 ss vann
- 1 ts gochugaru, evt chiliflak
- 1 ts sesamfrø
Instruksjoner
- Kutt vårløken i 4-5 biter på tvers. Kutt deretter bitene i strimler på langs.
- Bland sammen mel, vann og salt til en ganske rennende røre.
- Tilsett vårløken og bland med en gaffel eller spisepinner.
- Bland ingrediensene til sausen.
- Varm en stekepanne på middels-høy varme og ha oppi olje så hele pannen er dekket.
- Ha vårløken i pannen og trykk utover. Fyll eventuelle hull med røren.
- Stek til undersiden har fått farge, ca 5 min, og snu pannekaken.
- Stek til den andre siden gylden og crispy.
- Snu pannekaken igjen og stek ett minutt til.
- Del opp i mindre biter og server med dippen!
Ha litt gochugaru i røren også hvis du liker det litt spicy.
En annen koreansk pannekake med mer grønnsaker her.