Pajeon

Koreansk vårløkpannekake! Tynn og crispy, perfekt snack eller lunsj.

Hvor mange nam vil du gi?

Ingen vurderinger enda
Totaltid20 minutter
1 pannekake

Ingredienser

  • 4 stk vårløk
  • 50 g lyst mel, glutenfritt ved behov
  • 50 g maisstivelse
  • 1,5 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • Nøytral olje

Dip

  • 1 ss soyasaus, glutenfri ved behov
  • 1 ss riseddik
  • 1 ss vann
  • 1 ts gochugaru, evt chiliflak
  • 1 ts sesamfrø

Instruksjoner

  • Kutt vårløken i 4-5 biter på tvers. Kutt deretter bitene i strimler på langs.
  • Bland sammen mel, vann og salt til en ganske rennende røre.
  • Tilsett vårløken og bland med en gaffel eller spisepinner.
  • Bland ingrediensene til sausen.
  • Varm en stekepanne på middels-høy varme og ha oppi olje så hele pannen er dekket.
  • Ha vårløken i pannen og trykk utover. Fyll eventuelle hull med røren.
  • Stek til undersiden har fått farge, ca 5 min, og snu pannekaken.
  • Stek til den andre siden gylden og crispy.
  • Snu pannekaken igjen og stek ett minutt til.
  • Del opp i mindre biter og server med dippen!
Ha litt gochugaru i røren også hvis du liker det litt spicy.
En annen koreansk pannekake med mer grønnsaker her.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2025 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!