Paibunn

Basisoppskrift til enhver pai!

Hvor mange nam vil du gi?

5 (1 vurdering)
4 personer

Utstyr

  • Paiform på 26 cm

Ingredienser

  • 200 g hvetemel
  • 100 g smør, romtemperert
  • 1 dl vann
  • 1 ts salt

Instruksjoner

  • Bland mel og terninger av smør i en bolle. Tilsett så kaldt vann og salt. 
  • Kna det hele sammen til en jevn og fin masse. 
  • Sett kaldt i minst 30 minutter. Den har ikke vondt av å stå lenger, så om du ønsker å lage paibunnen dagen før så er det ikke noe problem. 
  • Fordel massen i en paibunn. Se til at det blir tynt og jevnt fordelt, og at du trekker deigen opp på kantene.
  • Bruk en gaffel til å stikke små hull i paubunnen.
  • Sett ovnen på 220 grader. 
  • Forstek bunnen i ovnen i ca. 10 minutter.
  • Fyll på med ønskede ingredienser. 
Server gjerne med en grønn salat.
Skriv ut oppskrift
Deilig paibunn klar for steking

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!