Ovnsbakt camembert

Camembert varmet i ovnen er noe av det diggeste vi vet å servere til vinen. Du får masse smak for ekstremt lite arbeid. Med litt petnat i glasset og smeltet camembert på kjeksen kan ikke kvelden bli noe annet enn bra!

Hvor mange nam vil du gi?

5 (3 vurderinger)

Ingredienser

  • 1 stk camembert
  • 1 ss honning
  • timian, fersk

Instruksjoner

  • Sett ovnen på 180 grader
  • Mens ovnen varmer seg opp, hell honning og fersk timian på toppen av camemberten
  • Sett osten i ovnen når ovnen er varm. Ta av all plast, men du kan beholde treboksen osten kommer i. Om ikke kan det være lurt å sette den på folie, fordi den kan begynne å lekke ost.
  • La osten steke i 12 minutter.
  • Ha den over på et serveringsfat. Den blir juicy og rennende så la den få litt plass.
  • Server med kjeks, druer, skinke, hard ost og alt som er godt!
Tips: Vi synes det er sykt godt å drikke petnat til denne.
Om du liker noe skikkelig syrlige greier er Pui Pui Mosel fra Fio Winery namenam!
Har du nettopp fått lønn og har skikkelig god smak anbefaler vi La Sorga Yodel Master
Får du lønn neste uke, men likevel trenger noe digg i glasset er østeriske Biokult helt strålende
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 3 votes (3 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2025 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!