Nudler med gochujang og smør

Nudler i en saus av gochujang og smør. Topp med spicy agurksalat og et crispy og rennende stekt egg. Kan det bli bedre enn det?

Hvor mange nam vil du gi?

5 (1 vurdering)
Totaltid20 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 200 g nudler, din favoritt
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 50 g smør
  • 2 ss gochujang
  • 2 ss matfløte, evt melk
  • 2 ss soyasaus, glutenfri ved behov
  • 20 g parmesan, revet
  • 2 stk egg
  • Nøytral olje

Til servering

Instruksjoner

  • Kutt hvitløk og sjalottløk.
  • Kok nudler etter anvisningen på pakken.
  • Smelt smør i en panne på middels varme.
  • Tilsett hvitløk og løk og la surre i et par minutter.
  • Tilsett guchujang og bland godt.
  • Rør inn fløte og soyasaus.
  • Tilsett parmesan og bland igjen.
  • Ha de ferdigkokte nudlene i pannen med sausen og vend så alle nudlene er dekket av saus.
  • Ha over i skåler.
  • Tørk over pannen. Ha i en generøs mengde nøytral olje og varm opp på høy varme.
  • Stek eggene kort på høy varme så de blir crispy under, men fortsatt har rennende plomme. Ha litt av den varme oljen oppå eggehviten underveis for å hjelpe den med å stivne fortere.
  • Ha eggene i skålen oppå nudlene.
  • Ha vårløk og agurksalat oppi skålene og server!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2025 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!