Nudler med gochujang og smør

Nudler i en saus av gochujang og smør. Topp med spicy agurksalat og et crispy og rennende stekt egg. Kan det bli bedre enn det?

Hvor mange nam vil du gi?

Ingen vurderinger enda
Totaltid20 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 200 g nudler, din favoritt
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 50 g smør
  • 2 ss gochujang
  • 2 ss matfløte, evt melk
  • 2 ss soyasaus, glutenfri ved behov
  • 20 g parmesan, revet
  • 2 stk egg
  • Nøytral olje

Til servering

Instruksjoner

  • Kutt hvitløk og sjalottløk.
  • Kok nudler etter anvisningen på pakken.
  • Smelt smør i en panne på middels varme.
  • Tilsett hvitløk og løk og la surre i et par minutter.
  • Tilsett guchujang og bland godt.
  • Rør inn fløte og soyasaus.
  • Tilsett parmesan og bland igjen.
  • Ha de ferdigkokte nudlene i pannen med sausen og vend så alle nudlene er dekket av saus.
  • Ha over i skåler.
  • Tørk over pannen. Ha i en generøs mengde nøytral olje og varm opp på høy varme.
  • Stek eggene kort på høy varme så de blir crispy under, men fortsatt har rennende plomme. Ha litt av den varme oljen oppå eggehviten underveis for å hjelpe den med å stivne fortere.
  • Ha eggene i skålen oppå nudlene.
  • Ha vårløk og agurksalat oppi skålene og server!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!