Nudler i en saus av gochujang og smør. Topp med spicy agurksalat og et crispy og rennende stekt egg. Kan det bli bedre enn det?
Hvor mange nam vil du gi?
Ingen vurderinger enda
Totaltid20 minutter min
2 personer
Ingredienser
- 200 g nudler, din favoritt
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 stk sjalottløk, finhakket
- 50 g smør
- 2 ss gochujang
- 2 ss matfløte, evt melk
- 2 ss soyasaus, glutenfri ved behov
- 20 g parmesan, revet
- 2 stk egg
- Nøytral olje
Til servering
- 2 stk vårløk
- 1/2 porsjon spicy agurksalat
Instruksjoner
- Kutt hvitløk og sjalottløk.
- Kok nudler etter anvisningen på pakken.
- Smelt smør i en panne på middels varme.
- Tilsett hvitløk og løk og la surre i et par minutter.
- Tilsett guchujang og bland godt.
- Rør inn fløte og soyasaus.
- Tilsett parmesan og bland igjen.
- Ha de ferdigkokte nudlene i pannen med sausen og vend så alle nudlene er dekket av saus.
- Ha over i skåler.
- Tørk over pannen. Ha i en generøs mengde nøytral olje og varm opp på høy varme.
- Stek eggene kort på høy varme så de blir crispy under, men fortsatt har rennende plomme. Ha litt av den varme oljen oppå eggehviten underveis for å hjelpe den med å stivne fortere.
- Ha eggene i skålen oppå nudlene.
- Ha vårløk og agurksalat oppi skålene og server!