Nudler i en saus av gochujang og smør. Topp med spicy agurksalat og et crispy og rennende stekt egg. Kan det bli bedre enn det?

Hvor mange nam vil du gi?
5 (1 vurdering)
Totaltid20 minutter min
2 personer
Ingredienser
- 200 g nudler, din favoritt
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 stk sjalottløk, finhakket
- 50 g smør
- 2 ss gochujang
- 2 ss matfløte, evt melk
- 2 ss soyasaus, glutenfri ved behov
- 20 g parmesan, revet
- 2 stk egg
- Nøytral olje
Til servering
- 2 stk vårløk
- 1/2 porsjon spicy agurksalat
Instruksjoner
- Kutt hvitløk og sjalottløk.
- Kok nudler etter anvisningen på pakken.
- Smelt smør i en panne på middels varme.
- Tilsett hvitløk og løk og la surre i et par minutter.
- Tilsett guchujang og bland godt.
- Rør inn fløte og soyasaus.
- Tilsett parmesan og bland igjen.
- Ha de ferdigkokte nudlene i pannen med sausen og vend så alle nudlene er dekket av saus.
- Ha over i skåler.
- Tørk over pannen. Ha i en generøs mengde nøytral olje og varm opp på høy varme.
- Stek eggene kort på høy varme så de blir crispy under, men fortsatt har rennende plomme. Ha litt av den varme oljen oppå eggehviten underveis for å hjelpe den med å stivne fortere.
- Ha eggene i skålen oppå nudlene.
- Ha vårløk og agurksalat oppi skålene og server!