Superenkel og rask nudelsalat med pulled pork og hoisinsaus.
Hvor mange nam vil du gi?
Ingen vurderinger enda
Totaltid30 minutter min
2 personer
Ingredienser
- 1 pakke pulled pork
- 200 g tynne risnudler
- 1/2 stk agurk
- 2 stk vårløk
- 4 ss kimchi
Saus
- 3 ss hoisinsaus, glutenfri ved behov
- 3 ss soyasaus, glutenfri ved behov
- 2 ss riseddik
- 1 ts sesamolje
- 1 ts honning
Instruksjoner
- Stek kjøttet etter anvisning på pakken. Du kan selvfølgelig lage din egen pulled pork også. Det er ikke vanskelig, det krever bare litt mer tid.
- Kok nudler etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann når de er ferdige og sett til side.
- Kutt agurk i skiver på skrå og skjær deretter hver skive på langs så du får strimler.
- Kutt vårløk i tynne skiver.
- Bland sammen alle ingrediensene til sausen.
- Riv kjøttet fra hverandre når det er ferdig og vend inn halvparten av sausen.
- Fordel nudler, agurk, vårløk, kimchi og kjøtt i skåler og hell på mer saus. Topp med litt sesamfrø.
- Bland alt sammen sammen og spis!!
Hvis du også bruker ferdig pulled pork: det kan være litt mye med en hel pakke, men stek hele og spar på det som er til overs. Restene kan brukes til for eksempel topping til ramen, fredagstacoen eller en wok.