Denne retten er helt utrolig god som en fullverdig middag, forrett eller som fingermat. Den er akkurat passe spicy og full av deilige smaker. En innertier.
Hvor mange nam vil du gi?
5 (6 vurderinger)
2 porsjoner
Ingredienser
- 750 g kyllingvinger, evt. kyllingklubber
- 1 ss cayennepepper
- 1 ts salt
- 2 stk lime, saften
- 1 dl honning
- 2 ss chiliflak
- 200 g brokkolini, eller brokkoli
- 1 ss nøytral olje
- fersk koriander, kan sløyfes
Instruksjoner
- Sett stekeovnen på 200 grader
- Bland sammen cayennepepper, salt, lime, honning og chiliflakes i en stor bolle.
- Legg kyllingen i bollen og la den marinere på kjøkkenbenken i minst 15-20 minutter
- Hell forsiktig litt olje over brokkolinien
- Fordel brokkolini og kylling utover en en ildfast form og hell over den resterende sausen fra bollen
- Stek midt i ovnen i 30 minutter
- Server!
Tips: Server retten som den er eller suppler med litt ris eller ferskt brød.